Lions Classic Car Event in IJsselstein - Schrijf je nu in!

Utrecht

Op zaterdag 11 juni wordt het 4de Lions IJsselstein Classic Car Event (CCE) georganiseerd en deze keer staat dit in het teken van de Vestingstedenroute! Liefhebbers van klassieke auto’s worden met open armen ontvangen in de historische binnenstad.

Het CCE is uitgegroeid tot een belangrijk evenement in IJsselstein, waar deelnemers en publiek graag samenkomen om van klassieke en historische auto’s te genieten. Ook dit jaar ondersteunen de Lions een lokaal goed doel met de opbrengsten van het evenement, in dit geval de armoedebestrijding in IJsselstein Lopikerwaard.

Hebt u een auto van 40 jaar of ouder, dan bent u van harte welkom! Porsche’s 911, 912 en 356 van alle leeftijden kunnen deelnemen aan de Porsche Plaza.  

Inschrijven

Inschrijven voor het event kan via de website van Lions Classic Car.



Het laatste nieuws

Lions Classic Car Event in IJsselstein - Schrijf je nu in!

Utrecht

13 mei 2022

Op zaterdag 11 juni wordt het 4de Lions IJsselstein Classic Car Event (CCE) georganiseerd en deze keer staat dit in het teken van de Vestingstedenroute! Liefhebbers van klassieke auto’s worden met open armen ontvangen in de historische binnenstad. Hebt u een auto van 40 jaar of ouder, dan bent u van harte welkom! Porsche’s 911, 912 en 356 van alle leeftijden kunnen deelnemen aan de Porsche Plaza.

Museum De Roos is oudste gebouw Geertruidenberg

Zuiderwaterlinie

21 okt. 2020

Museum ‘De Roos’ is gevestigd in een van de oudste panden van Geertruidenberg. Het is een museum, dus je kan binnen kijken. Het gebouw dateert uit de 16e eeuw. Het pand heeft een renaissance trapgevel, houten luiken en een voordeur bestaande uit een onder- en een bovendeur. Het pand ‘De Roos’ is, gelegen achter een dubbele rij lindebomen met zicht op een groot marktplein dat bestraat is met eeuwenoude kinderkopjes, een van de oudste historische objecten die het gelijknamige museum rijk is.

Halve zolen rally verplaatst naar april 2021

Zuiderwaterlinie

6 okt. 2020

Hou je van rally rijden? Dan is de Halve Zolen Rally van De Langstraat iets voor jou. De Langstraat is dé groene vrijetijdsregio, gelegen tussen de attractieve steden 's-Hertogenbosch, Tilburg en Breda. Met naast grote toeristische trekkers als vestingstad Heusden, Efteling en Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen talrijke unieke parels. Deze rally zou eind oktober 2020 plaatsvinden, maar wordt verplaatst naar voorjaar 2021. Hou het in de gaten op bezoekdelangstraat.nl

Info Routes Docs Tests Migrator Plugins

Application: vestingstedenroute
Framework: CFWheels 2.2.0
Environment: Development
Host Name: EC2AMAZ-FHVJMOL
CFML Engine: Lucee5.3.7.47
Data Source: Vestingstedenroute
Database Adapter: MySQL
URL Rewriting: On
URL Obfuscation: Off
Plugins: None
Route: SpecificNews
Controller: Articles
Action: DisplayArticle
Key(s): lions-ijssestein-classic-car-event---schrijf-je-nu-in-
Parameters: None
Execution Time: 111ms ( action ~95ms , view ~32ms )