Partners

Lekker touren langs mooie plekken in Nederland is altijd prettig. Nu is dat ook nog eens zeer gewenst om het toerisme in eigen land te stimuleren. Daarom heeft de Vereniging Nederlandse Vestingsteden (VNV) samen met de Koninklijke Nederlandsche Automobielclub een campagne ontwikkeld rond de kersverse Vestingstedenroute Zuiderwaterlinie.

Deze campagne is tot stand gekomen met medewerking van de Alliantie Zuiderwaterlinie, Visit Brabant, ANWB en verschillende gemeenten, bedrijven, erfgoedorganisaties en vrijwilligersorganisaties.

Erfgoedorganisaties, toeristische organisaties en horeca die langs de autoroute Zuiderwaterlinie gelegen zijn, worden uitgenodigd om gratis informatie aan te bieden . De redactie zal in overleg berichten plaatsen op deze website en waar mogelijk ook via andere kanalen van de partners breder verspreiden. Berichten op deze website zijn voor iedereen rechten vrij te gebruiken. Ook is een uitgebreide beeldbank beschikbaar. Ook dat beeldmateriaal is rechten vrij beschikbaar.

Vragen, of bijdragen?

Via https://vestingstedenroute.nl/aanleveren kunt u nieuws, aanbiedingen of algemene promotie van uw organisatie, bedrijf of evenement aan ons doorgeven opdat wij dit kunnen doorzetten in ons netwerk, op deze website en via onze socialemediakanalen. Als u verder nog vragen hebt kunt u terecht bij kwartiermaker Leo Birza. Hij is te bereiken via info@vestingstedenroute.nl of via telefoon en Whatsapp op 06-53893424.