Over ons

Vestingstedenroute.nl is een initiatief van de Vereniging Nederlandse Vestingsteden (VNV) en de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC). Toeristische autoroutes voeren je langs vestingsteden. De routes zijn een ideaal uitje voor mensen die met hun auto of motorfiets op vakantie willen in eigen land. De Zuiderwaterlinieroute de eerste in een reeks waarmee de VNV samen met de KNAC de vestingsteden en al het moois daaromheen op de kaart gaat zetten.

Vestingstedenroute.nl maakt het touren zo interessant en aangenaam mogelijk. De routes zijn gratis en gemakkelijk op verschillende manieren te downloaden. Of bestel een gratis boekje via knac.nl.

Informatie over historische bezienswaardigheden wordt aangevuld met praktische tips over evenementen, aanbiedingen en nieuwsberichten. Alle berichten hebben te maken met de route de je hebt uitgekozen.

Het redactieteam van Vestingstedenroute.nl werkt nauw samen met lokale, regionale en landelijke partners, zoals gemeenten, provincie, erfgoedorganisaties, horeca, toeristische organisaties en andere bedrijven. Als jouw organisatie mee wil doen, kijk dan bij partners voor meer informatie.


Logo KNAC Logo Vereniging Nederlandse Vestingsteden Logo Prins Bernard Cultuurfonds


Info Routes Docs Tests Migrator Plugins

Application: vestingstedenroute
Framework: CFWheels 2.2.0
Environment: Development
Host Name: EC2AMAZ-FHVJMOL
CFML Engine: Lucee5.3.7.47
Data Source: Vestingstedenroute
Database Adapter: MySQL
URL Rewriting: On
URL Obfuscation: Off
Plugins: None
Route: AboutUs
Controller: Pages
Action: AboutUs
Parameters: None
Execution Time: 86ms ( action ~70ms , view ~55ms )