De Route

Je kunt hier het routeboekje downloaden of het routeboekje (drukwerk) bestellen. In het boekje staat veel informatie over de vestingsteden, de natuurgebieden, forten en historische monumenten. Als je weet wat je wilt zien, dan kun je ook de route rijden via Myroute App of via Google Maps.

Autorouteboekje

Met het autorouteboekje rijd je de prachtige Zuidhollandse vestingstedenstedenroute op je eigen tempo. De twee mooie autoroutes voeren je langs pittoreske dorpjes, door mooie natuurgebieden en langs rustige rivieren in Zuid-Holland. Elke etappe in het boekje bevat een kaart en een routebeschrijving. Maar ook vind je in het boekje allerlei weetjes over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Denk aan stoere forten en historische monumenten. Stop dus gerust bij het al moois dat je ziet.

Het boekje met de toeristische autoroutes kun je via de link eenvoudig downloaden en printen. Laat je bijrijder de aanwijzingen in het boekje volgen en je richting aangeven tijdens deze mooie autoroute door Zuid-Holland. Belangrijk: zet bij elke nieuwe etappe je dagteller op nul.

 

Het stadsmuseum van de oudhollandse vestingstad Gouda

MyRoute App

Wil je Zuid-Holland op een nieuwe manier leren kennen in een heerlijk dagje uit terwijl je navigatiesysteem je de weg wijst? Met de MyRouteApp plaats je de mooie autoroutes makkelijk op je navigatiesysteem en ben je zo onderweg! Laat het navigatiesysteem je gidsen langs de mooiste steden en dorpen van Zuid-Holland! De route voert je langs de mooiste natuurgebieden en historische monumenten. Download hier de handleiding om de route op je navigatiesysteem te zetten via MyRoute-app.

Je kunt de links hieronder gebruiken, maar je kunt ook direct de GPX-bestanden downloaden: Etappe 1 (GPX, Etappe 2 (GPX).

 

Het mooie stadhuis van Hellevoetsluis

Google Maps

Ga je deze mooie autoroute door Brabant via je je navigatiesysteem of met je smartphone rijden? Gebruik dan Google Maps. Ga naar de autoroute in Google Maps en bekijk de route. LET OP! Wil je de toeristische autoroute via Google Maps navigeren? Klik dan op onderstaande links. NB. De route kan afwijken van het routeboekje.

 

Een origineel museum in de stad Den Briel, of Brielle