De Route

Je kunt hier het routeboekje downloaden of het in gedrukte vorm bestellen. In het boekje staat veel informatie over de vestingsteden die je gaat bezoeken, de natuurgebieden, forten en historische monumenten. Als je weet wat je wilt zien, dan kun je ook de route rijden via de MyRoute App of via Google Maps.

Autorouteboekje

Met het autorouteboekje rijd je op je gemak langs de Zuiderwaterlinie. De vier mooie autoroutes voeren je langs pittoreske dorpjes, door mooie natuurgebieden en langs rustige rivieren in Noord-Brabant. Elke etappe in het boekje bevat een kaart en een routebeschrijving. Ook vind je in het boekje allerlei weetjes over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Denk aan stoere forten en historische monumenten. Stop dus gerust bij het al moois dat je ziet!

Het boekje met de toeristische autoroutes kun je via de link eenvoudig downloaden en printen. Je kunt het boekje ook bestellen door het bestelformulier in te vullen. Laat je bijrijder de aanwijzingen in het boekje volgen en je richting aangeven tijdens deze mooie autoroute door Brabant. Belangrijk: zet bij elke nieuwe etappe je dagteller op nul.

 

MyRoute App

Wil je heerlijk comfortabel een dagje touren langs de Zuiderwaterlinie terwijl je navigatiesysteem je de weg wijst? Met de MyRoute-app plaats je de mooie autoroutes makkelijk op je navigatiesysteem en ga je vlot van start. Laat het navigatiesysteem je gidsen langs de mooiste plekken van de Zuiderwaterlinie! De route voert je langs de mooiste natuurgebieden en historische monumenten. Download hier de handleiding om de route op je navigatiesysteem te zetten via de MyRoute-app.

Je kunt de links hieronder gebruiken, maar je kunt ook direct de GPX downloaden (voor Garmin-toestellen en de nieuwere TomTom-modellen), of de ITN-bestanden (vooor de wat oudere TomTom-modellen): Etappe 1 (GPX, ITN), Etappe 2 (GPX, ITN), Etappe 3 (GPX, ITN), Etappe 4 (GPX, ITN).

 

Google Maps

Ga je deze mooie autoroute door Brabant via je je navigatiesysteem of met je smartphone rijden? Gebruik dan Google Maps. Ga naar de autoroute in Google Maps en bekijk de route. LET OP! Wil je de toeristische autoroute via Google Maps navigeren? Klik dan op onderstaande links. NB, de route kan  enigszins afwijken van het routeboekje.

 

Info Routes Docs Tests Migrator Plugins

Application: vestingstedenroute
Framework: CFWheels 2.2.0
Environment: Development
Host Name: EC2AMAZ-FHVJMOL
CFML Engine: Lucee5.3.7.47
Data Source: Vestingstedenroute
Database Adapter: MySQL
URL Rewriting: On
URL Obfuscation: Off
Plugins: None
Route: Zuiderwaterlinie-download
Controller: Tours
Action: ZuiderwaterlinieDownload
Parameters: None
Execution Time: 695ms ( view ~679ms , action ~679ms )