De Route

Je kunt hier het routeboekje downloaden of het in gedrukte vorm bestellen. In het boekje staat veel informatie over de vestingsteden die je gaat bezoeken, de natuurgebieden, forten en historische monumenten. Als je weet wat je wilt zien, dan kun je ook de route rijden via de MyRoute App of via Google Maps.

Autorouteboekje

Met het autorouteboekje kun je de Utrechtse vestingstedenroute gemakkelijk rijden. De mooie autoroute voert je door de geschiedenis van de 80-jarige oorlog terwijl je een prachtig stukje Nederland ervaart. Het boekje bevat een kaart en een routebeschrijving. Ook vind je in het boekje allerlei weetjes over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. Denk aan imposante kastelen in lommerrijke gebieden en aan historische steden. Stop dus gerust bij het al moois dat je ziet!

Het boekje met de toeristische autoroutes kun je via de link eenvoudig downloaden en printen. Laat je bijrijder de aanwijzingen in het boekje volgen en je richting aangeven tijdens deze mooie autoroute door Utrecht. 

 

De Utrechtse vestingstad Oudewater

MyRoute App

Wil je heerlijk comfortabel een dagje touren langs het mooiste dat Utrecht je te bieden heeft, terwijl je navigatiesysteem je de weg wijst? Met de MyRoute-app plaats je de mooie autoroutes makkelijk op je navigatiesysteem en ga je vlot van start. Laat het navigatiesysteem je gidsen langs de plaatsen waar de geschiedenis tastbaar wordt. De route voert je langs de mooiste natuurgebieden en historische monumenten. Download hier de handleiding om de route op je navigatiesysteem te zetten via de MyRoute-app.

Je kunt de links hieronder gebruiken, maar je kunt ook direct de GPX downloaden: Etappe 1, Etappe 2


Het kleinste restaurant van Nederland is in Utrecht

Google Maps

Ga je deze mooie autoroute door Utrecht via je je navigatiesysteem of met je smartphone rijden? Gebruik dan Google Maps. Ga naar de autoroute in Google Maps en bekijk de route. LET OP! Wil je de toeristische autoroute via Google Maps navigeren? Klik dan op onderstaande links. NB, de route kan  enigszins afwijken van het routeboekje.

 

In Woerden staat een prachtig kasteel