De Route

Je kunt hier het routeboekje downloaden of het routeboekje (drukwerk) bestellen. In het boekje staat veel informatie over de vestingsteden, de natuurgebieden, forten en historische monumenten. Als je weet wat je wilt zien, dan kun je ook de route rijden via Myroute App.

Autorouteboekje

Met het autorouteboekje rijd je de interessante vestingstedenstedenroute Gelderland op je eigen tempo. Het is een geweldige manier om kennis te maken met het grootste strijdtoneel van de Tachtigjarige Oorlog en de verhalen te ontdekken van grote en kleine vestingstedensteden waar je langrijdt, inclusief het mooie Gelderse landschap en de bijzondere monumenten die je tegenkomt.

Het boekje met de toeristische autoroutes kun je via de link eenvoudig downloaden en printen. Laat je bijrijder de aanwijzingen in het boekje volgen en je de richting aangeven door het ruime Gelderse landschap. Belangrijk: zet bij elke nieuwe etappe je dagteller op nul.

 

MyRoute App

Misschien de beste manier om Gelderland echt goed te leren kennen is via zalig dagje uit, waarbij terwijl je navigatiesysteem de route aangeeft. Met de MyRouteApp plaats je de mooie autoroutes makkelijk op je navigatiesysteem en ben je zo onderweg! Laat het navigatiesysteem je gidsen langs de mooiste steden en dorpen van Gelderland! De route voert je langs de mooiste natuurgebieden en historische monumenten. Download hier de handleiding om de route op je navigatiesysteem te zetten via MyRoute-app.

Je kunt de links hieronder gebruiken, maar je kunt ook direct de GPX-bestanden downloaden: Etappe 1 (GPX, Etappe 2 (GPX).

 

Info Routes Docs Tests Migrator Plugins

Application: vestingstedenroute
Framework: CFWheels 2.2.0
Environment: Development
Host Name: EC2AMAZ-FHVJMOL
CFML Engine: Lucee5.3.7.47
Data Source: Vestingstedenroute
Database Adapter: MySQL
URL Rewriting: On
URL Obfuscation: Off
Plugins: None
Route: Gelderland-download
Controller: Tours
Action: GelderlandDownload
Parameters: None
Execution Time: 110ms ( view ~94ms , action ~94ms )